Faza iznajmljivanje LED ekrani rešenje

Fazi LED ekrana možete da podelite potpunu sliku u nekoliko blokova ili da postignemo dinamičke velikom ekranu sa više običnih videom, koji je potpuno jasno preklapanje slike-tekstovi, krupni plan ličnosti, pomeranje tekstova, horizontalnih i vertikalnih pokreta i sl. Faza renta prikaza široko koristi se u veliki zabavni objekti i velike događaje na lagan težina, brza montaža i ovo uklanjanje, lako održavanje, što može biti uglavnom podeljen odstranio ekrana, podni ekrana i plutajuća ekrana.


Opis.

1. livenje pod pritiskom aluminijum struktura, deformacija pomoćnika i lako za transport. Pored toga, vrlo je pogodan da sastavim i rastaviti.
2. podržava signal protoka nasumično, zadovoljava različite niz i stavlja da bi se stvorila drugačiju sliku efekte.
3. equips profesionalne video procesor, koji podržava formate signal kao AV DP, VGA, DVI, YPBPR, HDMI, SDL itd.
4. podržava prilagođavanje svetline i balans bele boje prilagođene korekciju sa 256 nivoa, što omogućava miks upotreba različite grupe u izlogu.
5 i letnja proizvod sa dobro efektu voda dokaz, sa IP65 ulaska zaštitu, za upotrebu na otvorenom iznajmljivanja.
6 Equipping sa godinama let slučajeva, koji su pogodne za skladišta i transporta, kao i dobro zaštita za ekrane.
7. da li posedujete visoko Osvježavanje frekvenciju, što zadovoljava potrebe različitih fotografija u različitim prilikama, osim toga izbegava treptaju fotografisanje efikasno.

Iznajmljivanje LED ekrani dizanju struktura

Opšte opreme za pozornicu prikaza

1. video procesor sa više signala kanala, zadovoljavanja prekidač od različitih perspektiva iz emitovanja uživo, reklamne slike i intervjua na terenu;

2. sjedinitelja neku vrstu visokog i nove opreme deljenjem potpunu sliku na nekoliko blokova za postizanje dinamičke velikom ekranu sa više običnih videom;

3. DVI distributer koristi za više digitalnih video izlaz sa jednosmernom digitalni video ulaz i sa više kanala video izlazne funkcije, da biste prikazali slike iz istog izvora signala DVI sa više digitalnih ekrana terminala u multimedijalne aplikacije sistema.

Sceni iznajmljivanje LED ekrani kontrolni sistem

Šta je u prednosti od Newstar fazi iznajmljivanje LED ekrana.

1. kvalitet sirovina

Kao i Evrope i Amerike najvećeg tržišta od Newstar kojoj je klijent imati visok standard uslov na proizvodu. Dakle Newstar ima višu o izboru sirovina i njene IPQC tehnologija.

2. proizvod kvaliteta i stabilnost, rešenje usluge

Pre pakovanja "i" Isporuka "," serija inspekcije i testiranja kao što su ciklus odustao od Test smrti lampu inspekciju, testiranje vibracija, ect obavezno njegovu stabilnost proizvoda ".

Newstar ponude bini iznajmljivanje rešenja prema koja koristi uslov od klijenata. Kao što su obrade videa, okupi struture dizajna i rešenje posavetovati.

Pred tvoj izbor na LED ekrani za iznajmljivanje fazi projekta & kupovine, dobrodošlicu u posetu Shenzhen Newstar Optoelectronics Co., Ltd!

Quick Contact

Contact Information

3. градитељство, технолошки парк Хенгцхангронг (Хи-Тецх), Схилонгзаи, град Схииан, Шенжен, Кина

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board