Da li je to režim skeniranja za LED ekrana?

Režim skeniranja LED ekrana zbunjeni mnogim ljudima, šta je to radi? A kako se ovaj efekat za LED ekrani? Ovde daju ti detaljno informacije:
Mislim da je LED je podstaknut IC,
Znači LED otpada.
Svaki disk IC ima 16 pinova, a mogu da vozim najviše 16 LED čip. Statički disk režim znači sve led diode na LED modul vođeni IC u bilo kom trenutku, kao na sledećoj slici:

režim skeniranja 1/12, znači 1/12 led diode na modulu vođeni IC u jednom trenutku, i drugi put, postoje druge 1/12 led diode utapaju.

režim skeniranja 1/6, znači 1/6 led diode na modulu vođeni IC u jednom trenutku, i drugi put, postoje druge 1/6 led diode utapaju.

Napomena: Jer promene u režim skeniranja skeniranje linije vrlo brzo, i ne mogu biti odlikuje ljudske oci, tako da vizuelno, mislimo na led diode su svetlo na stalno, ali u stvari, u režim skeniranja led diode se kad vidimo da je to.
Dakle, u režim niske skeniranje možete da sačuvate disk IC, i spasiti trošak. Ali kako je to uticalo na LED ekrana za?
(1) Svetlina: Visoki skenirati sa više svetla led diode na u jednom trenutku, pa svetlinu su veće od niže režim skeniranja, u teoriji, za isti LED ekrana, statični sken je dupli Svetlina skeniranja u 1/2 i 1/4 skeniranje je dupli Svetlina skeniranja u 1/8. Ali ovo nije apsolutni formulu, jer nekad tamo ne treba toliko Svetlina, nisko niz struju i konačno Iseci svetlinu.
(2) učestalost osvežavanja: uglavnom slabiji skeniranja sa donje osvežavanja od veće skeniranje. I ovo nije primenljivo kao više formula kao Svetlina, jer je učestalost osvežavanja uglavnom zavise od PCB dizajn.
(3) napajanje konzumiraju: U teoriji, viši skeniranje, snagu, ovo je primenjivo više formulu, na primer 1/5 skeniranje je dvostruka moć konzumiraju skeniranja u 1/10. Osim toga, to ograničava struja, fabrike može smanjiti trenutni i konačno smanjite snagu i svetlinu.
Zbog toga je veoma važno da odaberete razuman skeniranje režim na ČELU prikaže, nije više to bolje, i razgovarali. To je potrebno na osnovu svetlinu, snaga, brzina osvežavanja i trošak, napokon dizajnirati dobar LED ekrani.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3. градитељство, технолошки парк Хенгцхангронг (Хи-Тецх), Схилонгзаи, град Схииан, Шенжен, Кина

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board