Newstar je pokrenula četiri nove proizvode

Newstar je pokrenula četiri nove proizvode

Kao mali piksel crni LED ekran postaje sve više topole na tržištu, nakon neumoljiva naporima Newstar je R & D odjeljenja, sada Newstar LED lansirati četiri nove proizvode, uključujući P2, P2.5 zatvorenom fiksne i P4, P4.8 na otvorenom iznajmljivanja, sve su za HD rešenja.

Ovo izdanje od četiri proizvoda nije samo ogromne tehnološke pomake, ali je dizajniran prema karakteristikama proizvoda aplikacija, i samim tim bolje upoznali zahtevima tržišta i vrlo isplativ

P2 i P2.5, su dizajnirani za unutrašnju ultra visoke definicije aplikacija sa funkcijama:
Seamlessness: Tabla aluminijuma za livenje pod pritiskom, dizajn velike preciznosti i CNC obrada umanjiti grešku u roku od 0,05 mm.
Dug vek trajanja: niskog napona napajanja sa visoko efikasni uzrokuje mali porast temperatura, koji će vam pomoći da produžimo život LED ekrana u stabilnom upotrebi.
Savršen imidž: Nema treperenja, nema brightline ili darkline osigurava LED ekrana na savrљeniji slika.
Boja uniformnosti: LED ekrani da predstavim ujednačene boje na sve vreme sa niskom potrošnjom i niska temperatura raste.
Nestanka struje tokom korišćenja: snabdevanja električnom energijom na nivou komunikacije i racionalno strujnog sistema dovesti do stabilna i bezbedna operacija.
Sigurno održavanje: Podržava vruće zamenjivanje, što je više siguran i pogodan za održavanje osoblje.

P4 i P4.8 su dizajnirani za upotrebu za iznajmljivanje HD otvorenoj sceni.   Koje su ultra-tanak, ultra-Lajt, brzo skupština, uniforma, dobra boja doslednosti glavne karakteristike, jedinica kabineta instalacije za minutu, tanak i lagan okvir, teži samo 10 kg, debljine samo 80 mm i manje od 0,2 mm, spljoštenost greške do 7000CD / M2, potpuno vodootporni, savršeno za spoljnu primenu.

Novo izdanje 4 LED ekrana je odraz Newstar je jaka istraživanja i razvoja. Sa R & D tim zadobila naporima, Newstar će dati kupcima više iznenađenja.

Više detalja budite slobodni da nas kontaktirate!

 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3. градитељство, технолошки парк Хенгцхангронг (Хи-Тецх), Схилонгзаи, град Схииан, Шенжен, Кина

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board