LED ekrani opštinskih aplikacije

To je u širokoj upotrebi na vlast planiranje, planiranje transporta, prostor za nadzor, sigurnost nadzor i kontrolu polje itd. Na visoke rezolucije ekrana koji se koristi na šalje sistem je uglavnom potkrepiti taj monitoring slika informacija, shvatila ciljem na vreme, nadzor i otpremu. Mnoge stanice striptiz prikaza i dupli boja ekrana koja prikazuje informacije o kartu i i izlazi iz stanice informacije, takođe je način za prikazivanje informacija centrala.

Puna boja LED ekrani zid je LED ekrani tehnologija u oblasti na otvorenom dekorativne rasveta, novi proizvodi, koji princip rada je vozio i kontrolisani od strane dva dela sa malim sijalica do kao koja emituje svetlost LED ekrani jedinica kvadrat, kvadratnih LED svetlo kroz više elemenata piksela prema određenih formiranje matricu LED ekrani ili LED reklamni Panoi , plus video kontroler i za povezivanje računara, čine. LED ekrani je vrsta energije u vidljive svetlosti da poluprovodnik, prednostima korišćenja LED ekrana kao:

a. visoka efikasnost, mala energetska potrošnja.

b. svetlo kvaliteta je dobro, jer nema nema ultraljubičasta i Infracrvena spectra, nema grejanja, nema radijacije, svetlo LED ekrani izvora je obično zeleno svetlo.

c. dug život, blistava Flaks propadanje do 50% nominalne života 10 miliona sati.

d. sigurnom. Pojedinačni napon između otprilike 1.5V ~ 5V, 20mA operativne struje, na vezi.

e. zelena. Reciklirati otpad, bez zagađivanja; za razliku od Florescentna lampe sadrže komponente Merkur.

f. fleksibilne kontrole, struja može biti korigovan podešavanjem svetlo, svetlo je kombinacija različitih boja boje, sa tajming kontrolu kolo za postizanje različite dinamičke varijacije.

Ove prednosti napravi LED ekrana, smatra se da biti i idealna zeleno svetlo, uspešni su sve više u osvetljenje i prikazali aplikacije u poslovima projektovanja. Sposobnost u izvođenju LED ekrani boje, kontrola osvetljenja, zaštite životne sredine i štedi energiju oblasti, od tradicionalnih Neonska svetla, usijano, halogen i drugim očiglednim prednostima. LED ekrani piksela može kombinovati da se formira u dinamičnom stalno menja vizuelne efekte.

 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3. градитељство, технолошки парк Хенгцхангронг (Хи-Тецх), Схилонгзаи, град Схииан, Шенжен, Кина

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board