LED ekrani Svetlina & prikazivanje ugao

LED ekrani Svetlina & prikazivanje ugao

Svetlina

Svetlina na LED ekrana je generalno izražena po numeričke vrednosti u gnjide. POMALO je definisana kao jedinica od illuminative sjaja opisao kao izlaz candela po kvadratnom metru (cd/M2). Što je veći broj gnjide, jaиe prikaz. Generalno gledano, svetline ekrana u zatvorenom prostoru LED je oko 800 ~ 1500nits. Letnja zahteva više od 5000nits.

Prikaz ugao

Dioda moze ugasiti samac, uski zrak svetlosti kao baterijska lampa, ili možete da izvezete širok niza kroz sobu kao sijalica. Dioda za izlaz za isti iznos svetlosti bez obzira na to koji tip su - ali je "srednje-zrak" dioda sa uskim uglom fokusirati više svetla u jednom malom mestu, dok je "ugao" dioda širi svoje svetlo horizont. Da si da stanem pred znak napravljen od "srednje-zrak" dioda sa uskim prikazivanje uglova, da bi video znak za izuzetno pametni ako ste stajali direktno ispred njega, ali istog trenutka prilazi svjetlu male spot svoj fokus, video bi ništa ali crnac.

Pod uglom od širok prikazivanje led diode, slika je vidljiva u skladu Svetlina i uniforma boje u celom opsegu čitav prikaz ekrana.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3. градитељство, технолошки парк Хенгцхангронг (Хи-Тецх), Схилонгзаи, град Схииан, Шенжен, Кина

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board