Kako kvaliteta prikaza utiču na LED?

Kako kvaliteta prikaza utiču na LED?

Za LED u boji prikaže, vodio kao njegove najkritičnijih komponente, njen kvalitet je igra vrlo važnu ulogu u je na LED ekrana. LED ekrani koristi veliki broj LED po kvadratnom metru, LED se direktno određuje performanse, intenzitet boja i oštrina LED ekrana u punom koloru.

(1) kolor LED svetlinu ekrana
LED Svetlina određuje punom koloru LED svetlinu ekrana, upotreba veća struja, LED svetlinu je veća. Takođe, LED imaju drugačiji ugao, u iste veličine čip, manji ugao prikaz, viši svetlinu, ali ekran je prikazivanje ugao generalno je 100 stepeni-110 stepeni, da se osigura LED ekrana dovoljne ugao.

(2) otkazivanje stopa LED ekrani
LED ekrani sastoji se od strane hiljada ili čak stotine hiljada crvene, zelene i plave LED komponente. Obično neuspeh stopa je manja od 1/10 000 nakon 72 sata starenja test.

(3) na lagan gušenja LED ekrana
LED Svetlina će sporo propadanje zajedno sa dugoročnu upotrebu, na slabljenje je povezano sa LED čip, pomoćni materijali za pakovanje tehnologija, i tako dalje. Generalno gledano, nakon 1000 sati starenja na 20 mama na normalnu temperaturu, Crveni LED slabljenje treba da bude manje od 7%, plavi i zeleni LED raspad bi trebalo manje od 10%. RGB svetlo propadanje konzistentnost ima veliki uticaj na buduće balans bele boje, čime bi koji utiču na vernost prikaza ekrana.

(4) LED ekrana antistratične sposobnost
S obzirom da je LED Poluprovodničke, osetljiv na statičkog elektriciteta, možete lako neuspeh tako statički elektricitet, anti-statički sposobnost je od suštinskog značaja za na vek trajanja LED ekrana. Generalno, LED lampa anti-statički napon testiranje trebao biti veći od 2000V.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3. градитељство, технолошки парк Хенгцхангронг (Хи-Тецх), Схилонгзаи, град Схииан, Шенжен, Кина

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board