Prednji servis LED ekrana

Oznaka: Prednje servis je PREDVODIO ekrane, fronta objavio LED znak, znak za LED prednji pristup, prednji pristup LED modul, prednji pristup LED ekrani...

Prednji održavanje / servis LED ekrani struktura u prvom

Newstar Front Access rešenje

Zbog ograničenog prostora za instalaciju metod pristupa postaje ključni faktor za održavanje LED ekrana. Zahvaljujući Newstar je prednji pristup LED modula, nudi više opcija znak korisnicima i izvođač radova. Napred i pozadi pristup pravi posao održavanja fleksibilniji. Samo pravougaonik ključ će vam pomoći da je lako osloboditi modul iz LED kabinet. Možete da uputite na ispod slike za njene korake---brzo i lako.

Multi piksela bacanja koje se kreću od 6.67mm do 20mm ne pružaju višestrukog izbora samo takođe nude rešenje zamenljivi. Imaging ovu situaciju, kada kupujete znak prednji pristup na prvoj godini, u trećoj godini, želite bolju rezoluciju jedan kao 6.67mm ili 8mm. Stoga, morate da kupite moduli zamijeniti stari modul 20mm umesto kupovine potpuno novi. Ovo će da se smanji puno para.

Newstar prednji pristup rešenje može da se primeni u malim znacima LED ili velika reklama instaliran na vrhu zgrade ili montiran na zidovima. Ako vam treba malo više detalja o ovim rešenjem, pogledajte na ispod veze:

http://www.newstar-led.com/front-Service-led-Display-s

 

(Source: Shenzhen Newstar Optoelectronics Co., Ltd)

Quick Contact

Contact Information

3. градитељство, технолошки парк Хенгцхангронг (Хи-Тецх), Схилонгзаи, град Схииан, Шенжен, Кина

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board