Što ćete odabrati najbolji način komunikacije za plakate LED

LED natpisi je sredstvo za značajna komunikacija za preduzeća i organizacije. Kao vlasnik digitalni znak je od suštinskog značaja da znate kako da komunicira ili isporučivanje sadržaja za prikazivanje.

Postoji nekoliko načina za komunikaciju sa LED digitalni ekran. Jedan važan faktor koji treba da razumete je da sa zahtevima prikaz zavise od tvoj tip određene instalacije. Ovo će pomoći da odaberete ispravnu tehnologiju za aplikaciju. Proizvođači elektronskih poruka centar može da pruži neke od ovih načina komunikacije sa njihove ekrane.

Ove metode komunikacije mogu biti: teško ožičene ili bežične

Naporno Wired načina komunikacije MethodsLED znak komunikacije

LED znaci su bili obično je spojen u prošlosti pomoću telefonskog modema ili serijskog kabla. Prethodno, ovaj metod korišćen od znakovi nisu bili tako sofisticiran i tamo je manje podataka poslat znak. Kao i napredne tehnologije, potpisuje potrebne veće veličine datoteka. Telefon i serijski kabel sredstava komunikacije su bile zamenjene Ethernet mrežni kabl ili Fiber OPTIKA. Ethernet i Fiber OPTIKA postali standard wired metod, dok stariji opcije koriste se u posebnim situacijama kao fabrika za proizvodnju podove.

1. Ethernet TCP/IP

TCP/IP putem Ethernet mreže je najčešći način komunikacije.

Ova metoda takođe se na Ethernet komunikacije kartica instalirana na vašem računalu i koristi za komunikaciju sa LED ekrana. Većina proizvođača znak LED ponuditi ovu vrstu povezivanja bez posebne adaptere. Obično služi za znacima montirati na zid i ulične znakove koji su bliže zgradi ili mreže kap. Ethernet TCP/IP je trajnija od Fiber OPTIKA.
Preporučena Upotreba:

Ethernet kabla ne bi više od 300 ft u dužini. Ako je rastojanje više od 300 metara, produži za povezivanje sa Ethernet KONCENTRATOR ili preklopnik.

2. fiber optičkog kabla
Fiber OPTIKA je metod komunikacije koji koristi fiberoptičkim koji koriste svetlo da biste poslali informacije sa vašeg računara na LED znak.

Fiber OPTIKA idite dalje udaljenosti i uzmite donji Odgoda u prenosu. Međutim, ovo je riskantno i skupo za pokretanje i popravljanje. Vojna signages se obično koristi ovaj način komunikacije.

Preporučena Upotreba:

Distancira do 40 milja sa jednim režimom i 10 milja koristeći multi Mod.
Velika brzina komunikacije za brzo slanje velikih datoteka
Kada je potrebno pristupa da znak sa širokom mrežom kompanije
Kada je potrebno srednje trošak i način komunikacije velike brzine

3. telefonski Modem
Telefonski Modem je metod komunikacije koje koristi telefonsku liniju za komunikaciju sa znakom.

Brzina komunikacije kontroliše modem i ovisi o integritetu telefonske linije. Telefonska kompanija obično naplaćuje naknada za pristup. Obratite se lokalnoj telefonskoj kompaniji da biste proverili postoje li telefonske linije u blizini znak. Računar takođe zahteva da je modem eksterni telefon imaju pristup znak za LED.

4. serijski kablovi

RS232: RS232 2-žicna metod je. Ovo je jednostavno povezivanje sistema koji je lako koristiti i instalirati. Koristi se kada je samo jedna LED ekrani povezan sa računarom.
Preporučena Upotreba:
Kada je udaljenost između računara i LED ekrana je manje od 50 stopa (15 metara)
Kada komunicirate sa znakom koristite laptop.
Prilikom slanja poruke, ne velike datoteke
RS485: RS485 je takođe 2-žicna metoda. Ovo možete povezati nekoliko znakova LED sa jednog računara. Ova veza je jednostavno, lako se koristi i instalira. To zahteva upotrebu konvertora s obzirom da većina računari nemaju ovaj port.

Preporučena Upotreba:

Kada je udaljenost između znaka i kompjuter je manje od 5000 metara (1500m) ali veći od 50 stopa.
Pri slanju poruka samo
Prilikom povezivanja nekoliko prikazuje pomoću samo jednog računara
Metoda za bežične komunikacije

Bežična komunikacija je najbolje koristi za LED ekrane koji su u krugu od 100-200 metara od prenosa tačke. Red lokacije treba da bude jasno bez zidova ili zgrada između radija.

Ovaj metod ima nizak infrastrukture košta da sprovede. Bežične komunikacije metode za LED natpisi se razlikuju po ceni, pouzdanost i mogućnost.

Uobičajeni tipovi frekvencija:

900 Mhz: razdaljinu ali sporija brzina podataka
2.4 Ghz: standardni WiFi frekvenciju
5 Ghz: veća brzina prenosa podataka i više secure

1. Radio frekvencija

Radio frekvenciju koriste Modemi koji to rade u opsegu 900MHz. Sastoji se od predajnika priključen na računar i prijemnik koji se nalazi u znaku. Ovaj metod se preporučuje za aplikacije na otvorenom. Većina proizvođača radije ovaj metod otkad to omogućava širok spektar tipovi instalacije i ne zahteva provodnik da se instalira u zemlju.
Preporučena Upotreba:

Trebalo bi da je na cistini između prenosa računara i znak za LED.
Podržava prenos udaljenosti od do 2 milje.

2. bežične Ethernet
Bežične Ethernet se ponekad naziva WiFi ili most. Ovaj metod se obično ima šifriranje podataka ili ključ za pristup mreži i sprečavanje neovlašćenog pristupa.

Istraživanje lokacije u koristeći ovu metodu, potrebno je da biste bili sigurni da je bežični Ethernet će raditi ispravno. Trebalo bi da nema prekomernog uplitanja znak na lokaciju predajnik.
Preporučena Upotreba:

Kada ti treba veza velike brzine poslati veliki film ili datoteke slika u znak.
Odvojio se može pristupiti iz nekoliko računara ili sa širokom mrežom kompanije.

3. ćelijskog modema
Metod ćelijskom Modem dobija na popularnosti, ali je i dalje ne koristi često. Ovo omogućava pristup znak putem iste mreže podataka kao tvoj pametni telefon (3g, 4g, LTE, itd.). To možete podesiti nigde sve dok mobilni signal je jak i dostupna.

Kada koristite ovaj metod, potreban je "Samo za podatke" plan mesečne kroz za operatera bežične telefonije. Operatera bežične telefonije onda obezbediće spoljni internet IP adresu koja će koristiti mobilni Modem (ATT, Verizon, T-Mobile, Sprint). Ova ćelija Modem povezan sa znak koristi obezbedjeno skretnicu. Poruke na znaku šalju koristeći jedinstvenu IP adresu.
Preporučena Upotreba:

Za natpise na kontrolisan vanjske i udaljene lokacije.
Za upravljanje sadržajem zasnovano na sistem.
U zakljucku

Važna je komunikacija vašem znaku. Razumem prednostima i manama korišćenja svakog metoda pre odluke. Posavetujte se sa NEWSTAR-LED da biste bili sigurni da ćete dobiti najbolje moguće rešenje i opreme.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

3. градитељство, технолошки парк Хенгцхангронг (Хи-Тецх), Схилонгзаи, град Схииан, Шенжен, Кина

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board