Mobilni LED ekrani rešenje

Koliko znamo, koje predvode mobilnih prikaza je bio u širokoj upotrebi u oglašavanje polje, koje privlači mnogo veću pažnju od onih u neki drugi tip. Kao najefikasniji rešenje, bilo lakše da se uverim da je tvoja publika najširem, najpogodniji za vaš događaj ili kampanju.

Pomoću mobilnih prikaza, vodio je preko video ekrana, nema potrebe da se brinete da ne mogu da zadovolje svaki polaznik zainteresovan događaja, ili da vaše reklamne poruke će biti izgubljeni iz potaje lokaciju. Mobilni LED ekrana će vam je efikasan, ekonomičan, profitabilan metod uzimanja tvoj događaj zainteresovan narodu.

Značajke i prednosti pokretnom LED ekrana

● Dvostruki bakra tehnologijom, sistem može biti stabilniji, više Provodni i stabilniji u telekomunikacijama parametre i jačanja na shockproof.
● maske proizvoda se integrišu moduli podjednako, i bez sene i UV starenja, boji maske mogu čak da izdrže 20, 000pa trenutan pritisak.
● u cilju da štiti koje predvode ekrana, pružamo šok-dokaz dizajn kabineta, koji testament osigurava dugoročni bezbedan rad sistema.

Projekat ime: P10 LED ekrani za mobilnu reklamu
Proizvod Model: P10 mobilne LED ekrana
Projekta Size:(W) 1.92 x (H) 3.84 m
Datum instalacije: 10-og, maj 2011

Mesto za instalaciju: Liaoning, KinaPomoćnik za opremu mobilne LED ekranaQuick Contact

Contact Information

3. градитељство, технолошки парк Хенгцхангронг (Хи-Тецх), Схилонгзаи, град Схииан, Шенжен, Кина

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board