Reklamni LED ekrani rešenje

Za proteklih 10 godina razvoja, koje vodi prikaz je poznat svima. I sada, postoje mnoge Update tehnologija za reklamiranja vodio prikaza.

Opis:

Deo.1 ekrana i Video tehnologijom prerade

1. sa osetljivim kontrolni sistem, možete da podesite svetlinu ekrana automatski prema rasvete kusur od zatvoreni i otvoreni, Ušteda energije da znatno smanji svoje operativne troškove.

2 visoka učestalost osvežavanja i visoko Grej bi realnije, slika koja ispunjava potražnju visokog vizuelnog kvaliteta od komercijalne upotrebe.

3. oglašavanje sadržaja se mogu promijeniti u svakom trenutku, za različite kupce i razne reklame.

4. funkcijom dvojno vruće rezervni, dva računara možete da kontrolišete jedan ekran i kada jedan računar ima problem, na drugi računar može da zameni automatski da osigura normalan rad.

5 sa visoko efikasan optičkim vlaknima sistem za prenos, može da smanji signal kašnjenja uzrokovana dugo prenos udaljenosti, što osigurati ujednačenost prikaza.

6 možete da kontrolišete svih prikaza informacija od strane udaljene mreže, i promenite informacije ekrana tako što ćete kliknuti mišem, da bi se postigla mreže grupisanjem urbanu i regionalnu oglasa.

7 podržava funkcija kontrole mreže, što vam omogućava da kontrolišete prikazuje nekoliko gradova na jednom mestu za menjanje sadržaja u bilo kom trenutku.

8. sa ekološki monitoring sistemima, možete znate prikaza operacije, bilo kad.

9. sa multi-funkcionalni karticom, to možete uključiti i isključite ekran od strane softvera tajming ili ručno u bilo kom trenutku, ostvarivanje tihe funkcija.

Deo. 2 struktura dizajna

1. sada može da prilagodi kabineta oblik i njene okupi tako slobodno, kao što su krivu strukturu, prednja struktura usluga
2. sastavite način možete biće imenovan za occation strukturu zgrade ili instalacije

Reklamni LED ekrani kontrolni sistemReklamni LED ekrani sistem pomoćnik opremeQuick Contact

Contact Information

3. градитељство, технолошки парк Хенгцхангронг (Хи-Тецх), Схилонгзаи, град Схииан, Шенжен, Кина

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board